SAMO OVAKO ĆE VAM ŠPORET BITI ČIST I TOKOM KUVANJA: Trik koji svaka domaćica mora da zna
Šerpa, Foto: Profimedia

sjajno

SAMO OVAKO ĆE VAM ŠPORET BITI ČIST I TOKOM KUVANJA: Trik koji svaka domaćica mora da zna

Svaka domaćica kada kuva nešto u šerpi koristi poklopac jer je tako brže, štedi se energija i para ne uništava elemente, a takođe ne prlja se šporet

Objavljeno:

Obično kada hoćete da proverite da li je neko jelo skuvano, kada skinete poklopac stavite ga sa strane na element i onda voda ili sos curi sa njega i zaprlja vam radnu površinu.

Postoji jedan trik sa poklopcem za koji retko ko zna, a pomoći će vam dosta i neće ništa isprljati.

Kuhinja, Kuvanje, Šepe, Šerpa, Tiganj, Šporet
foto: Profimedia

Naime, kada želite da promešate ili da probate hranu, kada skinete poklopac, ne ostavljajte na radnoj površini nego stavite poklopac na dršku lonca. Skoro svaka šerpa ima mogućnost za ovo.

Ne morate više da brinete da li ćete nešto isprljati, samo isprobajte ovu tehniku.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.